• 0px
  • -960px
  • -1920px
  • -2880px

Digitaal drukken

Print4Art is uitgerust met de meest moderne apparatuur voor het printen van uw kunstboeken. Wij maken gebruik van de Kodak Nexpress, een machine die een nieuwe dimensie toevoegt aan uw drukwerk. Of het nu gaat om volvlakken of afbeeldingen, de afdrukken van de Kodak Nexpress zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk deze tijdens het drukken te voorzien van een (spot)vernis, hoogglans laag of 3 dimensionale inkt waarmee een reliëf ontstaat.
 
Kwaliteit
De Nexpress technologie is door Kodak samen met drukpersenfabriek Heidelberg ontwikkeld, waardoor het digitale drukwerk de kwaliteit van offset drukwerk evenaart. Bijna alle papier- en kartonsoorten van 60 tot 350 g/m2 zijn bedrukbaar en door een uniek schoon- en weersysteem zijn registratieproblemen in digitaal drukwerk vanaf nu verleden tijd. De vijf (offset) rastersoorten zorgen voor een optimale beeldweergave en met de 5e druktoren zijn er op de Kodak Nexpress mogelijkheden voor (spot)vernis, reliëfdruk , hoogglans. Overigens zijn 86% van de PMS kleuren goed te reproduceren op de Nexpress met behulp van de 5e toren door toevoeging van extra kleuren.


         
Veredeling
De 5e druktoren op de Nexpress maakt het onmogelijke waar. Door geavanceerde tonertechnologie is het vanaf nu mogelijk uw digitale drukwerk in een keer te voorzien van (spot)vernis of een hooglanslaag die de kwaliteit van UV lak evenaart. En reliëfdruk geeft een nieuwe dimensie aan uw kunstboek.

Nexpress mogelijkheden
Onze Nexpress kan veel. Van 4-kleuren printwerkt tot printwerk voorzien van beveiligde kenmerken die niet reproduceerbaar zijn. Dat doen we met een 5e toren. In vakjargon de "fifth imaging Unit" . We hebben de extra mogelijkheden van de Nexpress voor u op een rij gezet. Creër meerwaarde met digitaal drukwerk van Print4Art.

 
3-Dimensionale inkt
Met de Nexpress kunnen we uw drukwerk van 3-D inkt voorzien. De 3-D inkt wordt op de 5e toren inline meegedrukt. Het geeft een tastbaar resultaat!


 
 
Gloss en spotgloss
Gebruik een glosslaag om de kleuren eruit te laten knallen! Bescherm je drukwerk met een glosslaag. De Nexpress gloss heeft hetzelfde effect als UV lak. Het verschil is echter dat de gloss toner milieuvriendelijk is! Ook is het mogelijk spotgloss toe te passen.

 
 
Vernis en spotvernis
Bescherm je drukwerk met een vernislaag. Vernis op de Nexpress kan all over en spot. reer leuke effecten met spotvernis. Nog leuker, personaliseer met spotvernis.

 
 
Kleurbereik en PMS
Het standaard kleurbereik van de Nexpress is al 20% groter dan full colour drukwerk. Door toevoeging van een rode, blauwe of groende toner op de 5e toren wordt dit nog eens met 16 tot 22% vergroot. Het resultaat? Prachtige kleuren en een reproductie van meer dan 86% van alle PMS kleuren.